Kupaći

Extreme intimo kupaći za dječake iz naše ponude krojeni su tako da budu praktični i udobni. Kreativnim dizajnom postigli smo ljupkost i dopadljivost, a inspiraciju za ovu kolekciju pronašli smo u plavetnilu vode u kojoj će dječak praviti svoje prve plivačke poduhvate!

Filter

Kategorija
  • Kupaći 6Stavke

6 stavke

Postavi uzlazno pravilo
  1. Nisko kao KM 23,30 Regularna cijena KM 46,50
  2. Nisko kao KM 23,30 Regularna cijena KM 46,50
  3. Nisko kao KM 17,90 Regularna cijena KM 29,90
  4. Nisko kao KM 15,00 Regularna cijena KM 29,90
  5. Nisko kao KM 11,95 Regularna cijena KM 23,90
  6. Nisko kao KM 14,00 Regularna cijena KM 27,90

6 stavke

Postavi uzlazno pravilo

Kupaći kostimi za dječake izrađeni su od izdržljivih i kvalitetnih materijala koji se odlikuju rastegljivošću i čvrstinom, pa su odlični za dugo provođenje vremena u vodi. Ovi kupaći brzo će se osušiti i izuzetno su laki za održavanje.

Kupaći za dječake po njihovom ukusu

U našoj ponudi imamo kupaće kostime za dječake u vidu šortseva, bokserica i slip kostima za plivanje, pa možete da birate između ovih krojeva i odaberete onaj koji je po ukusu Vašeg dječaka! Sem toga, izbor dezena i boja je veliki, pa će sigurno biti pravo uživanje dok bude birao jedan za sebe.

Kupaći za dječake od najboljih materijala za prijatno ljeto

Kupaći za dječake u vidu bokserica i slip kostima napravljeni su od poliamida (sa dodatkom drugih materijala, radi veće rastegljivosti), dok su šortsevi od poliestera. Ovi materijali su se pokazali kao najbolji kada je riječ o kostimima za plivanje - čvrsti su, rastegljivi, lijepo se prilagođavaju tijelu i brzo se suše.

 

Extreme intimo kupaći za dječake odličan su izbor za odijevanje dječaka na plaži ili bazenu. Duga upotreba kupaćeg za dječake je uz visoki kvalitet, lijep dizajn  i široku ponudu ono što nas posebno izdvaja na domaćem tržištu.