Kupaći

Extreme intimo kupaći za dječake iz naše ponude krojeni su tako da budu praktični i udobni. Kreativnim dizajnom postigli smo ljupkost i dopadljivost, a inspiraciju za ovu kolekciju pronašli smo u plavetnilu vode u kojoj će dječak praviti svoje prve plivačke poduhvate!

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Kupaći kostimi za dječake izrađeni su od izdržljivih i kvalitetnih materijala koji se odlikuju rastegljivošću i čvrstinom, pa su odlični za dugo provođenje vremena u vodi. Ovi kupaći brzo će se osušiti i izuzetno su laki za održavanje.

Kupaći za dječake po njihovom ukusu

U našoj ponudi imamo kupaće kostime za dječake u vidu šortseva, bokserica i slip kostima za plivanje, pa možete da birate između ovih krojeva i odaberete onaj koji je po ukusu Vašeg dječaka! Sem toga, izbor dezena i boja je veliki, pa će sigurno biti pravo uživanje dok bude birao jedan za sebe.

Kupaći za dječake od najboljih materijala za prijatno ljeto

Kupaći za dječake u vidu bokserica i slip kostima napravljeni su od poliamida (sa dodatkom drugih materijala, radi veće rastegljivosti), dok su šortsevi od poliestera. Ovi materijali su se pokazali kao najbolji kada je riječ o kostimima za plivanje - čvrsti su, rastegljivi, lijepo se prilagođavaju tijelu i brzo se suše.

 

Extreme intimo kupaći za dječake odličan su izbor za odijevanje dječaka na plaži ili bazenu. Duga upotreba kupaćeg za dječake je uz visoki kvalitet, lijep dizajn  i široku ponudu ono što nas posebno izdvaja na domaćem tržištu.