Majice

Extreme Intimo majice za dječake odlikuje veliki udio pamuka u sastavu, što ih čini najkvalitetnijim izborom za djecu. Na raspolaganju je veliki izbor modela majica sa različitim dezenima, koje smo upotpunili omiljenim likovima iz crtanih filmova. Trudimo se da zadovoljimo kriterijume svakog roditelja u pogledu pouzdanosti materijala koje koristimo, dok su mališani uvijek oduševljeni izborom i motivima!

Filter

11 stavke

Postavi uzlazno pravilo
 1. Nisko kao KM 13,95
 2. Nisko kao KM 18,95
 3. Nisko kao KM 10,95
 4. Nisko kao KM 12,95
 5. Nisko kao KM 9,95
 6. Nisko kao KM 7,00 Regularna cijena KM 7,47
 7. Nisko kao KM 5,40 Regularna cijena KM 13,50
 8. Nisko kao KM 7,30 Regularna cijena KM 7,77
 9. Nisko kao KM 4,45 Regularna cijena KM 9,95
 10. Nisko kao KM 7,50
 11. Nisko kao KM 8,85

11 stavke

Postavi uzlazno pravilo

Pamuk je najbolja garancija kvaliteta odjeće, jer i najosjetljivija koža odlično reaguje na ovaj materijal. Udobnost je osigurana i udjelom drugih materijala, koji naše modele čine dovoljno rastegljivim i praktičnim za svakodnevnu upotrebu. Majice su prilagođene svim aktivnostima dječaka - mogu ih nositi svakodnevno tokom igre, u školi ili bilo kojoj prilici koja zahtijeva udobnu i praktičnu odjeću.

Majice za dječake - dugi i kratki rukavi

Extreme Intimo majice za dječake su pogodne za svaku priliku, jer se u ponudi nalaze majice bez rukava pogodne za trening i igru, kao i majice dugih i kratkih rukava koje dječaci mogu nositi svakodnevno. Materijal je vrlo lagan i prijatan, a nježan dodir se ne gubi ni nakon više pranja, pa se majice neće tako lako pohabati.

Najpopularnije majice za dječake

Ono što naše majice za dječake izdvaja kao omiljene, jesu dezeni i motivi iz najpoznatijih crtanih filmova, zbog čega naši Extreme Intimo modeli uživaju veliku popularnost i u najmlađim krugovima. Kreativan dizajn u kombinaciji sa vrhunskim kvalitetom je odličan izbor za svako dijete, a ujedno može biti i vrlo zanimljiv poklon za nekog Vama posebnog dječaka. Priuštite mu Extreme Intimo majice za dječake, i poklonite mu nježan dodir pamuka i moderan dizajn u samo jednom komadu odjeće!