Program za spavanje

Extreme Intimo program za spavanje za dječake odlikuju prirodni materijali, pa je uz njih mališanima zagarantovan miran i udoban san. Pouzdan kvalitet, toplota i komfor uklopljeni su uz zanimljiv i atraktivan dizajn za najmlađe. Naš autentičan pristup izrade i raznovrstan izbor je ono što nas izdvaja na tržištu, pa zato pogledajte noćnu liniju za dječake koju smo pripremili za vas.

Filter

9 stavke

Postavi uzlazno pravilo
  1. Nisko kao KM 56,90
  2. Nisko kao KM 29,50
  3. Nisko kao KM 9,30 Regularna cijena KM 15,50
  4. Nisko kao KM 24,60 Regularna cijena KM 40,95
  5. Nisko kao KM 37,95
  6. Nisko kao KM 17,80 Regularna cijena KM 35,55
  7. Nisko kao KM 21,30 Regularna cijena KM 35,50
  8. Nisko kao KM 18,00 Regularna cijena KM 35,95
  9. Nisko kao KM 59,95

9 stavke

Postavi uzlazno pravilo

Extreme Intimo dječiji programa za spavanje odlikuje premium kvalitet, a kao i kod programa za spavanje za djevojčice, tkanine su po sastavu prirodne, prijatne i veoma nježne za dječiju kožu. Bogat i raznovrstan dizajn je ono što će vas privući na prvi pogled, a njihov opipljiv kvalitet je ono što će omogućiti mališanima nježan i prijatan dodir prilikom nošenja.

Širok asortiman - program za spavanje za dječake

Iako najviše pažnje posvećujemo kvalitetu izrade i materijalima, ne zapostavljamo ni estetiku, pa je program za spavanje za dječake obojen jarkim bojama i unikatnim dezenima. Uz puno zanimljivih šara, veselih dezena i boja, obogatili smo svaki proizvod noćne kolekcije za dječake, pa će mališani obožavati da provode vreme ušuškani u naš mekani program za spavanje.

Uz noćnu kolekciju za dječake do slatkih snova

Za djecu u razvoju je kvalitet sna veoma važan, a uz naše pidžame za dječake, san će biti još mirniji i slađi. Odaberite proizvode iz Extreme Intimo dječijeg programa za spavanje i uljepšajte odmor i kvalitet snova Vaših mališana!