Čarape

Čarape i hulahopke za djevojčice su dio Extreme Intimo kolekcije za najmlađe. Odlikuju ih zanimljivi dezeni i kvalitetni materijali, zbog kojih djevojčice vole naše proizvode. Čarape i hulahopke za djevojčice su pretežno izrađene od pamuka, sa udjelom poliamida i elastina koji čarapu čine udobnom, nježnom i praktičnom za svaki dan.

Filter

Kategorija
  • Čarape 4Stavke

4 stavke

Postavi uzlazno pravilo
  1. Nisko kao KM 3,00 Regularna cijena KM 4,35
  2. Nisko kao KM 2,50 Regularna cijena KM 5,00
  3. Nisko kao KM 2,50 Regularna cijena KM 4,95
  4. Nisko kao KM 2,40 Regularna cijena KM 4,70

4 stavke

Postavi uzlazno pravilo

Djevojčice voli lijepe detalje i zanimljive dezene, pa će čarape ili hulahopke kao poklon sigurno obradovati svaku od njih! Kombinacije su bezbrojne, jer Extreme nudi niz boja i modela koji će odlično upotpuniti kompletan stajling prave moderne djevojčice.

Kvalitetne i postojane hulahopke za djevojčice

Extreme Intimo čarape i hulahopke za djevojčice su izrađene tako da lijepo prijanjaju uz kožu, stvarajući ugodan osjećaj koji traje čitav dan. Nježnost dodira dugujemo pamuku na koji odlično reaguje i najosjetljivija koža, a ostali materijali su tu kako bi čarapa bila fleksibilna i dovoljno rastegljiva za nogu svake djevojčice. Ukoliko izaberete odgovarajući veličinu, čarapa će lijepo obgrliti dječiju nogu bez stezanja i osjećaja neprijatnosti. 

Raznovrsni dezeni čarapa za djevojčice

Čarape i hulahopke za djevojčice su ukrašene zanimljivim dezenima, a na raspolaganju su i različite boje koje će odlično upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju. Izbor je veliki, a hulahopke su izuzetno kvalitetne i rastegljive, pa ne postoji opasnost od lakog cijepanja.

 

Djevojčice uživaju u lijepim stvarima, a Extreme Intimo se potrudio da ponuda čarapa za bude raznovrsna, lepršava i vesela. Zanimljivi motivi ih čine vrlo originalnim, pa čarape ili hulahopke mogu biti odličan poklon za djevojčice, a i one same će sigurno uživati u biranju modela koji se slažu sa njihovim haljinicama i drugim odjevnim kombinacijama. Poklonite im najljepše Extreme Intimo čarape i hulahopke za djevojčice!