Čarape

Čarape i hulahopke za djevojčice su dio Extreme Intimo kolekcije za najmlađe. Odlikuju ih zanimljivi dezeni i kvalitetni materijali, zbog kojih djevojčice vole naše proizvode. Čarape i hulahopke za djevojčice su pretežno izrađene od pamuka, sa udjelom poliamida i elastina koji čarapu čine udobnom, nježnom i praktičnom za svaki dan.

2 stavke

Postavi uzlazno pravilo
  1. Nisko kao KM 4,90
  2. Nisko kao KM 2,80 Regularna cijena KM 5,50

2 stavke

Postavi uzlazno pravilo

Djevojčice voli lijepe detalje i zanimljive dezene, pa će čarape ili hulahopke kao poklon sigurno obradovati svaku od njih! Kombinacije su bezbrojne, jer Extreme nudi niz boja i modela koji će odlično upotpuniti kompletan stajling prave moderne djevojčice.

Kvalitetne i postojane hulahopke za djevojčice

Extreme Intimo čarape i hulahopke za djevojčice su izrađene tako da lijepo prijanjaju uz kožu, stvarajući ugodan osjećaj koji traje čitav dan. Nježnost dodira dugujemo pamuku na koji odlično reaguje i najosjetljivija koža, a ostali materijali su tu kako bi čarapa bila fleksibilna i dovoljno rastegljiva za nogu svake djevojčice. Ukoliko izaberete odgovarajući veličinu, čarapa će lijepo obgrliti dječiju nogu bez stezanja i osjećaja neprijatnosti. 

Raznovrsni dezeni čarapa za djevojčice

Čarape i hulahopke za djevojčice su ukrašene zanimljivim dezenima, a na raspolaganju su i različite boje koje će odlično upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju. Izbor je veliki, a hulahopke su izuzetno kvalitetne i rastegljive, pa ne postoji opasnost od lakog cijepanja.

 

Djevojčice uživaju u lijepim stvarima, a Extreme Intimo se potrudio da ponuda čarapa za bude raznovrsna, lepršava i vesela. Zanimljivi motivi ih čine vrlo originalnim, pa čarape ili hulahopke mogu biti odličan poklon za djevojčice, a i one same će sigurno uživati u biranju modela koji se slažu sa njihovim haljinicama i drugim odjevnim kombinacijama. Poklonite im najljepše Extreme Intimo čarape i hulahopke za djevojčice!