Program za spavanje

Extreme Intimo program za spavanje za djevojčice vrlo je raznolik, pa ćete u našem asortimanu pronaći dječiju pidžamu, spavaćicu i bade mantil po ukusu vaše djevojčice! Noćna kolekcija za djevojčice dizajnirana je po kriterijumima vrhunskog kvaliteta i nježnih tkanina, važnim za miran san.

Filter

Kategorija
 • Majice 10Stavke
 • Veš 10Stavke
 • Topići 3Stavke
 • Čarape 4Stavke
 • Odjeća 1Stavka
 • Program za spavanje 4Stavke

4 stavke

Postavi uzlazno pravilo
 1. E20K-114P101 , Dječija ženska pidžama
  -40%
  Nisko kao KM 21,30 Regularna cijena KM 35,50
 2. E20K-114X102 , Dječija ženska spavaćica
  -20%
  Nisko kao KM 21,55 Regularna cijena KM 26,95
 3. E20K-94X101 , Dječija ženska spavaćica DISNEY
  -60%
  Nisko kao KM 9,80 Regularna cijena KM 24,50
 4. E20K-84W101 , Dječiji ženski bade-mantil
  -49%
  Nisko kao KM 26,75 Regularna cijena KM 52,95

4 stavke

Postavi uzlazno pravilo

Naša noćna kolekcija obuhvata komade kao što su pidžame za djevojčice, spavaćice za djevojčice i bade mantil za djevojčice. Visok kvalitet i odlični materijali, kao što su prirodni pamuk i fina viskoza, garantuju prijatan osjećaj i neophodnu ugodnost tokom sna.

Uz noćnu kolekciju za djevojčice do dubokih i slatkih snova

Udobnost i spavanje u pidžami ili spavaćici od prirodnog materijala dokazano unapređuje kvalitet sna, čineći ga lagodnijim i mirnijim. Potrudili smo se da našu noćnu kolekciju odlikuju komfor i najbolji materijali, dva parametra koji doprinese kvalitetnom odmoru nakon napornog dana provedenog u učenju i igri.

Vesele i nježne boje uljepšaće noćnu fioku svake djevojčice

Iako Extreme Intimo najviše pažnje posvećuje kvalitetu, nismo zapostavili ni dizajn, kao važan element svake odjevne kombinacije. Uz puno zanimljivih šara, veselih dezena i nježnih boja, obogatili smo pidžame i spavaćice za djevojčice, koje će obožavati da provode vrijeme ušuškane u svoju mekanu pidžamu, spremne za slatke snove.

Odaberite udobni komad iz Extreme Intimo noćne kolekcije za djevojčice po mjeri Vaše male dame i poboljšajte kvalitet svojih snova!