Kupaći kostimi za djevojčice

Extreme Intimo kupaći za djevojčice su tu da uvesele predstojeće ljetnje dane, pa smo za naše najmlađe dame pripremili simpatične dezene i jarke boje u kojima će uživati! Naši modeli kupaćih kostima su izrađeni od kvalitetnih materijala, koji kupaće kostime čine izuzetno ugodnim za nošenje.

E24K-54K104 , Kupaći slip za djevojčice
E24K-54K112 , Kupaći slip za djevojčice
E24K-54K111 , dvodijelni kupaći za djevojčice
Nisko kao 15,00KM Regularna cijena 29,90KM
E23K-54K109 ,Dječiji ženski kupaći-slip
Nisko kao 15,00KM Regularna cijena 29,90KM
Nisko kao 26,00KM Regularna cijena 26,00KM
Nisko kao 25,00KM Regularna cijena 25,00KM
E23K-54K102 ,Dječiji ženski kupaći-dvodjelni
Nisko kao 28,50KM Regularna cijena 56,90KM

Kupaći za djevojčice su dio Extreme Intimo programa za plažu, a odlikuju ih vesele boje i raznovrsni motivi pogodni za najtoplije ljetnje dane. Modeli variraju od klasičnih, pa do neobičnih krojeva uz čiju pomoć svaka djevojčica može da izgradi svoj stil.

Udobni kupaći za djevojčice

Za vreo boravak na plaži najvažnija je udobnost kupaćeg kostima, a naši modeli su rađeni upravo prema ovom kriterijumu. Kupaći za djevojčice su pravljeni od materijala koji izuzetno prijaju tijelu i uslovima koji vladaju na plaži, što će vašoj djevojčici omogućiti nesmetano uživanje na suncu.

Jednodjelni i dvodjelni kupaći kostimi za djevojčice

Djevojčicama je posebno bitno da kupaći kostim bude i lijep i praktičan, zbog plivanja, igranja na plaži i svih zanimacija koje okupiraju pažnju tokom ljetovanja. Svaka od njih ima sopstvenu zamisao idealnog kupaćeg kostima, a Extreme Intimo udovoljava svim njihovim željama. U skladu sa tim vaša djevojčica može birati između jednodjelnih i dvodjelnih kupaćih kostima u raznim dezenima i bojama.

 

Najveća prednost naših kupaćih kostima za djevojčice je njihova dugotrajnost, pa ne morate brinuti da će se pohabati nakon jedne sezone. Udobnost i sloboda pokreta na plaži su prioriteti, a one počinju od kvalitetnog kupaćeg kostima. Naš kupaći može biti i odličan poklon za neku mladu damu kojoj je potreban kvalitetan kostim za predstojeće ljetovanje, pa ne oklijevajte da joj priuštite najljepši Extreme Intimo kupaći za djevojčice!