Odjeća

Extreme Intimo muška odjeća je pravljena od kvalitetnog pamuka koji prija koži i pruža maksimalnu udobnost. Muški modeli iz naše ponude su vrlo praktični i komforni, te su pogodni za nošenje u raznim prilikama koje dopuštaju ležernije modele. Osim prirodnih materijala koji garantuju kvalitet muške odjeće, boje i dizajn je čine vrlo modernom i pogodnom za ljeto i visoke temperature.

1 stavka

Postavi uzlazno pravilo
  1. E23K-11D101

    Muški šorts

    Nisko kao KM 26,20 Regularna cijena KM 37,50

1 stavka

Postavi uzlazno pravilo

Odjeća za muškarce je najbolja kada pruža i udobnost i dobar izgled, a naša linija muške odjeće zadovoljava sve navedene kriterijume. Pamučni materijal u kombinaciji sa modernim dizajnom čini našu garderobu vrlo praktičnom za svakodnevno nošenje, u skladu sa vašim stilom i raspoloženjem.

Kvalitetna muška odjeća i atraktivan izgled

Extreme Intimo odjeća za muškarce spaja kvalitet i atraktivan izgled proizvoda, što garantujemo prirodnim materijalima, prijatnom teksturom i dopadljivim dezenima. Pamuk prija i najosjetljivijoj koži, što čini naše modele odjeće pogodnim za nošenje i tokom vrelih ljetnjih dana, kada je će održavati optimalnu temperaturu vašeg tijela.

Pamučna muška odjeća za svakodnevnu udobnost

Svakome je potrebno malo pamučnog komfora i mekoće, pa Extreme Intimo muška odjeća može da postane neizostavan dio vaše svakodnevice. Birajte najkvalitetnije modele iz naše ponude za vaše najopuštenije trenutke!