Muški kupaći

Extreme Intimo muški kupaći su tu da vam olakšaju i uljepšaju vrele ljetnje dane. Vesele boje i upečatljiv dezen doprinijeće tome da na svakoj plaži prođete zapaženo, a kvalitetni materijali pružiće lakoću pokreta. Naši kupaći su većinski napravljeni od poliestera i poliamida, sa dodatkom drugih materijala, koji doprinose rastegljivosti i dodatnom komforu.

E23K-51K106 , Muški kupaći šorts
Nisko kao 28,80KM Regularna cijena 57,50KM
Nisko kao 27,00KM Regularna cijena 53,90KM

Extreme Intimo muški kupaći su dio našeg programa za plažu, gdje ćete pronaći bogat asortiman i raznovrstan izbor modela kupaćih za muškarce. Muške kupaće bokserice, slip i bermude za kupanje odlikuje vrhunski kvalitet izrade i urbani dezeni, u kojima ćete izgledati moderno i atraktivno svakog ljeta.

Muški kupaći u različitim dezenima i krojevima

Naša linija kupaćih za muškarce obuhvata bokserice, muški kupaći slip i bermude,pa ćete lako pronaći odgovarajući model u skladu sa vašim stilom i željama. Extreme Intimo muški kupaći kostimi su dostupni u širokom spektru boja i dezena, od tamnih i zagasitih do svijetlih boja i printova koji privlače pažnju. Naši muški kupaći šortsevi su odličan izbor za sve muškarce koji i na plaži vole da izgledaju moderno.

Extreme Intimo muški kupaći za savršeno ljeto

Među sjajnim Extreme Intimo muškim kupaćim kostimima sigurno je da svaki muškarac može pronaći model koji odgovara njegovom ukusu i ističe njegove fizičke atribute. Pored klasičnih kupaćih za muškarce, u našoj kolekciji ćete pronaći i autentične printove, za sve one kojima je urbano odijevanje zaštitni znak.

Extreme Intimo muški kupaći su Vaš pozdan saveznik za plivanje i aktivno ljeto, stoga izaberite model koji će odgovarati Vama ili Vama dragoj osobi, a koji ćete moći da nosite godinama zbog vrhunskog kvaliteta izrade i odličnih materijala.